Produkt nyheten Illuminating AOX Serum fra ZO

Annonse samarbeid med Zo Skin Health Norge

Det er ikke ofte det kommer nye produkter, så når det endelig kommer har vi store forventninger fra Zo Skin Health. Vi vet det har tatt lang tid å få frem et nytt produkt, mange forskere bak og mye testing før lansering! I følge Chef of Science Rick Woodin i Zo Skin, brukes det ca. 4 år på å få frem et godt nytt produkt. Grunnen til at dette produktet kom nå er fordi vi ser at man ønsker seg det beste av ingredienser for huden samtidig som huden selv skal se jevn og fin ut med en gang. Det har de klart.

Dette produktet er perfekt for å oppnå umiddelbar glød OG holde huden frisk.

Illuminating AOX Serum inneholder mye antioxidanter som vi vet er viktige ingredienser for å beskytte huden mot aldringstegn, pigmentering og for å opprettholde huden sunn og frisk. Det som gjør produktet unikt er leveringsmetoden til huden.
Her leveres ingrediensene fra seg litt og litt produkt i hele 12 timer.
Produktet gir umiddelbar fuktighet til huden.

Brukes på morgenen som det siste laget av krem før solbeskyttelse.

Produktet har en hightlighteffekt som jevner hudtonen.

Det gir en fantastisk glød.

Jeg gleder meg til å vise dere og høre hva dere synes.

Denne får du nå hos oss!

Stor klem Silje

Leave a Reply