Mine 7 beste tips for å behandle huden hjemme

Hei alle sammen!
Jeg håper dere alle har det bra i disse merkelige tider.
Jeg får mange spørsmål om hva man kan gjøre for huden når man nå er hjemme hele tiden.
Derfor har jeg laget mine 7 beste tips for en glødende og frisk hud hjemme!

1. Legg 2 spiseskjeer i fryseren i 10 min mens du for eksempel er i dusjen. Legg disse med den buede siden inn mot området under øyene. Perfekt for å dempe hovde poser under øynene. Legg så på din favoritt øyekrem!

undefined

2. Dusje i kaldt vann! Jeg har fått dilla på å dusje i kaldt vann. Kun 10 sekunder. Det kalde vannet setter i gang blodsirkulasjonen, som igjen gir glød, – og for et kick til kroppen!

3. Masker. Anbefaler å bruke en god ansiktsmaske minimum 1 gang i uken. Jeg bruker flere masker ut fra hvilken tilstand huden min er i.
Den masken jeg synes gir et fint miniløft, glød og fukt er Noon sin Trio Lift mask. Jeg påfører denne etter å ha renset huden med en rens i 1 minutt, så skrubbet i 1 min, deretter legger jeg et godt lag med Trio Lift mask i hele ansiktet (utenom rundt øynene, jeg følger øyebenskanten), hals og bryst. Maskene til Noon kan man bruke 2 ganger i uken i 15 min. Skylles av med vann. Jeg bruker Me Line sine Moist dråper eller Noon ampuller etter masken. De aktive ingrediensene jobber godt i huden etter masken og virker oppstrammende.

undefined

4. Om du ikke har en egen maske, fortvil ikke! Du kan fint legge din favoritt øyekrem eller en god fuktighetskrem i et tykt lag over natten. Morgenen etter renser du den av. Dette vil gi deg en ekstra god effekt på økt fuktighet i huden. Obs! Pass på putetrekket ditt når du gjør dette. Produktet kan smitte av.

5. Tren! Igjen for en god følelse i kroppen men også for økt blodsirkulasjon som gir glød til huden! Det finnes mange gode hjemmetreningsprogrammer man kan følge, eks. funkygine sine.

6. Retinol produker. Retinol er som mange kjenner til en a- vitamin syre. Denne jobber med å fornye huden vår, som hjelper på porer, fine linjer og pigment blant annet. Retinol er den mest veldokumenterte ingrediensen for å forebygge synlige aldringstegn i huden.
Snakk med din behandler og bruk retinol mer hyppig hjemme om du ønsker en lett peel og ekstra fornyelse av huden. Her finnes det flere varianter og muligheter. Husk høy spf faktor på dagtid når du går på retinol. Når man starter på retinol eller øker mengden man er vant til er det normalt med flassing, tørrhet og rødhet i huden, men det går raskt over.

7. Drikk nok vann! Det er anbefalt ca. 2 liter vann om dagen. Putt oppi skiver av sitron, blåbær, agurk eller mynteblader for å piffe opp vannflasken/glasset.

Har du spørsmål om hud eller andre ting, bare å ta kontakt her.

Ønsker dere en fortsatt god uke!

Klemmer fra Silje.

Leave a Reply