Noon Aesthetics – hudpleie serie som jeg virkelig har troen på!

noon

Som den hudjunkien jeg er, var det som både nyttår og julaften da vi fikk inn Noon Aesthetics på jobb forrige uke.

Jeg har testet mange hudserier og ingen andre har klart å fange min interesse så mye, før denne. Jeg rangerer den helt der oppe sammen med ZO og Elixir.  Serien er helt ny i Norge, og jeg er så heldig som får være en av de første til å teste produktene.

Det jeg syns er helt fantastisk er ingrediensene først og fremst, de er aktive og med ingen/lite nedetid! (Lite nedetid da de har en krem man kan bli rød av, men igjen glatt og fin av 😉 )

Noon Aesthetics har en produktserie for aldring, pigment, akne og rosacea. Det er aktive produkter (som jeg elsker) og med sitt eget patent med DermShield gir det ingen irritasjoner og nedetid! Hvor fantastisk er ikke det?

Jeg har selv testet ut flere av produktene og jeg merket forskjell fra dag 2! Jeg har til tider slitt med å finne den riktige balansen av kremer og ved å legge til produktet fra Noon som heter Intensive Hydrogel merker jeg at huden er bedre allerede.

Så syns du at huden ikke er helt i balanse, vil jeg anbefale deg å teste produktene fra Noon! Jeg er klar til å hjelpe deg med dine hudutfordringer 🙂

Ta gjerne kontakt her om du ønsker mer informasjon eller at du ønsker å bestille en time i dag.

Stor klem Silje

2 thoughts on “Noon Aesthetics – hudpleie serie som jeg virkelig har troen på!

  1. Hei. Jeg har kjøpt disse produktene av en hudpleier i Drøbak. Huden min rundt øynene har blitt skikkelig hoven og det svir og prikker i ansiktet. Jeg er også blirr ganske rød enkelte steder. Brukt mye penger på flere av produktene så kjenner det er skuffende hvis jeg ikke tåler de.
    Mvh Aina Gaarder

    1. Hei! Det forstår jeg godt. Nå Har jeg ikke sett huden din, men jeg vil anbefale deg å ta kontakt med din behandler for å få en vurdering av huden din og hva som er årsak til reaksjonen. Lykke til!
      Mvh Silje

Leave a Reply