Mistet volum og kontur i ansiktet?

Med alderen mister vi ofte volum i øvre del av ansiktet, som kinn, og kjevelinjen blir ujevn. Dette skyldes at fettputene siger nedover, og man kan føle at man mister den konturen man hadde tidligere. Det kan også gi en uklar kjevekant, med mer tyngde i ansiktets nedre del, og noen føler seg “dratt” i ansiktet.

Det er ulike måter å behandle dette, men min favoritt er Juvederm sitt filler produkt ; Voluma. Jeg jobber ut fra hver enkelts anatomi, og vi har alle egne punkter i vår struktur, der kan jeg legge noen “dråper” av filler for å gi støtte til huden. Det vil fremskape mer form, løft og kontur til ansiktet. Det beste er at du ser ut som deg selv, siden jeg skreddersyr til hver enkelt, og måten jeg behandler er etter hver enkelts anatomi.  Du får et løft der du hadde mer volum og løft tidligere. Målet for meg som behandler er at ingen skal kunne sette fingeren på hva slags behandling som er gjort, kun at man ser fresh ut. Eller at andre kan tenke at man ser uthvilt ut.

Hvem passer det for?

Hud er svært individuelt, man noen kan oppleve slapphet i hud og kontur fra ca. 35 års alder. Du må være frisk, og ikke være gravid eller ammende.

Etter behandling;

Noen opplever blåmerker som kan vare i 1-2 uker. Området som er behandlet kan ha rødhet de første 24timene, og litt ømhet som kan vare noen dager. Noen kan også kjenne produktet i huden, men etter ca. 3 uker vil produktet være integrert i vevet og det kjennes mykt og fint ut. De fleste kan ikke kjenne at produktet ligger i huden.

Pris:

Fra kr. 3600,-

Ta kontakt dersom du har spørsmål.

Ha en fin dag!

Klem Silje

Leave a Reply