Hudrutiner for menn

hudrutiner for menn

Menn trenger også produkter til huden sin. Derfor har jeg skrevet dette innlegget som tar for seg hudrutiner for menn.

Menn har ofte høyere talg produksjon, og trenger produkter for å balansere dette. De trenger også produkter for å forebygge for linjer, pigmentering og tørrhet. Hver hud er ulik og noen blir mer rød og irritert i huden etter barbering. Dette finnes det også produkter som reduserer.

Nøkkelen til suksess

Mange kvinner har lenge hatt et hudprogram de er vant til å følge,  mens flere menn har kanskje aldri brukt en krem før. Derfor tror jeg nøkkelen til suksess er få, men nødvendige produkter som de raskt og enkelt kan bruke, og få inn som en vane. Når det er sagt, så kan man  etterhvert supplere med flere produkter hvis nødvendig.

Får å finne ut hva slags produkter din mann, kompis, kjæreste ect. trenger anbefaler jeg  å bestille time for en hudskanning. Sammen med en profesjonell behandler kan man se hvordan huden er i de dypere hudlagene, og få et tilpasset hjemmeprogram av kremer.

Vi har flere produkter som passer menn, men et tips er å velge produkter som er lette, gelebaserte og med et nøytralt utseende og lukt.

Hvilke produkter?

Disse produkter trenger mannen: En lett rens, gjerne en skubb for å fjerne døde hudceller, en krem og solkrem er man langt på vei. Det er ikke mer som skal til, og morgen og kvelds- rutinene er unnagjort i en fei! Huden vil se fresh og glødene ut! Et ekstra tips er å sette rensen og skrubben i dusjen, da kan man få unna morgenrutinen uten å bruke noe ekstra tid 🙂

Rutinene går som følgende:

Morgen:

  • Rens
  • (Skrubb)
  • Krem
  • Solfaktor

Kveld:

  • Rens
  • Krem

Mine favoritter til menn er: Elixir sine produkter som er lette og med unisex lukt og utseede. Rensen er skumbasert, lett og enkel å bruke. Niactil og Acticlear forebygger talg, rødhet og  aldring av hud. Gir en fantastisk glød! Tilslutt solkremen Green Tea solfaktor 22 som er lett og gir en matt finish på huden. Har du noen spørsmål eller ønsker å få et programm tilpasset deg (eller din mann) er det bare å ta kontakt.

Leave a Reply