Malmö

Dagene går i ett, og jeg tenkte jeg skulle oppdatere dere på hva jeg gjorde i Malmö forrige fredag.

Jeg ble invitert av Allgeran som har fillermerket Juvederm. Der skulle jeg få treffe selveste Dr. Mauricio de Maio fra Brasil. Han er grunnleggeren bak hvordan jeg setter Juvederm sine produkter, kalt MD codes.

De Maio er en verdenskjent plastikkirurg, en “nerd” i sitt fag og utrolig inspirerende. Han har så mye energi og passion for faget sitt. Jeg har fått mange gode tips og vil kunne videreformidle til dere kunder. For en inspirerende og fin dag i Malmö. Tusen takk Allergan som ga meg muligheten.

Juvederm er det mest bruke fillermerket på verdensbasis, og det finnes mange tusen fillermerker.

Juvederm regnes som et av de tryggeste fillerproduktet å bruke. Da det kan løses opp, ikke er permanent og lite bivirkninger.

Så et godt tips til deg som kunde, spør etter hvilket fillerprodukt du får hos din behandler. For merkene som eksempel Juvederm, Restylane, Teosyal er svært seriøse og de selger kun til sertifiserte behandlere. Det er for at du som kunde skal være i trygge hender. Filler skal kun settes av helsepersonell med nødvendig kompetanse.

Jeg bruker mye av min tid på å følge med på nyeste forsking og behandlinger, fordi jeg synes det er interessant og vil kunne tilby deg som kunde det beste til en hver tid.

Denne uken ser jeg frem til kunder resten av uken.

Ønsker dere en god uke! 🙂

Klem fra Silje

Leave a Reply