One Gen- for å vite mer om din hud!

One Gen er et gjennombrudd innen forebygging og behandling av hudaldring.

Alle mennesker har sin egen unike kombinajson av gener. Siden alle mennesker har forskjellig DNA, trenger vi også forskjellige hudpleie behandlinger og produkter. Derfor har spanske forskere nå utviklet et analyseverktøy og en produktserie som spesialtilpasses akkurat deg.

Jeg skal nå gå igjennom prosessen med dere. Min utvalgte pasient har tatt en spyttprøve, svart på enkle spørsmål om sin livsstil og helse, prøvende ble sent til labratoriet i Barcelona, og nå har hun mottatt sitt eget tilpasset serum for de 3 hoved- “utfordringene” i huden hennes.

Jeg skal etter 8 uker vise dere resultatet.

onege

Gjennom OneGens livsstils- analyse og DNA- test (spyttprøve) som analyserer hele 105 genvariasjoner finner forskere ut hvordan akkurat dine gener påvirker huden.
Resultatet gir en forklaring på hvorfor du har eventuelle hudproblemer samt hva huden din er predisponert for, slik at du umiddelbart kan starte riktig behandling. Det er slik at hele 50% av hvordan huden vår er, kommer i fra genene.

På bakgrunn av ditt DNA- kart får du et spesialtilpasset serum, fuktighetskrem og peel som er tilpasset din hud. Dette brukes i tillegg til ditt vanlige hudpleieregime. I tillegg får du en rekke individuelle livsstils- og kostholdsråd.
På normal hud vil du deretter kunne se en synlig effekt allerede etter én til to måneder.

Ønsker du å høre mer om dette, er du velkommen til en konsultasjonstime. Dette er også den perfekte gave til en som har “alt”. Testen koster 4700kr og serumet koster 2990kr.

Dette er et sponset blogginnlegg.

blogg onego.jpg

Klem Silje

(Prisendringer kan forekomme)

Leave a Reply