Leppebehandling med Restylane eller Juvederm

Med alderen kan noen oppleve at leppestørrelsen synker, linjene kommer mer frem både over leppen (såkalte røykelinjer) og i selve leppen. Med alderen kan også munnvikene synke og vi får en mer “sur munn”, dette kan også behandles i en leppebehandling.

I en leppebehandling kan vi gi tilbake noe av fylden og gi mer kontur til leppen igjen. For de med veldig tørre lepper, kan de også oppnå økt fuktighet i leppen ved leppebehandling, uten at leppestørrelsen øker mye i volum.

Bildet under viser før og etter behandling for mer fukt, symmetri og kontur.

lepper blogg

Det finnes flere fillere på markedet i dag, og de mest brukte og med mye dokumentasjon og forskning bak er Restylane og Juvederm. De sertifiserer også til FDA godkjenning.
Juvederm sine produkter med V-cross link mellom hylaronsyrekjedene gjør at produktet er mykt og sitter ofte i 6-9 måneder.

Disse fillerene er bygget opp av hylaronsyre som er svært lik vår egen hylaronsyre. (hylaronsyre er et sukkermolekyl og binder fukt i huden).

Hvordan fungerer behandlingen?

Før behandlingen får du bedøvelseskrem, slik at det behandlingen er minst mulig smertefull. Vi legger sammen en plan på forventet og ønsket resultat. Produktet injiserers med en tynn nål,  det kan derfor oppstå blåmerker etter behandlingen. Det er helt forbigående og kan dekkes til med makeup dagen etter. Du skal unngå å  trene 24 timer etter behandling. Noen kan oppleve hevelse, som kan vare et par dager. Du får så med mitt private mobilnummer, slik at du alltid kan ringe om du lurer på noe i etterkant.

Behandlingen inkl. kontrolltime etter 3 uker, hvor jeg får sett leppen, at alt ser og kjennes mykt og fint ut. Vi legger så en plan videre. Noen ganger kan man trenge flere behandlinger eller kombinasjonsbehandlinger for å oppnå ønsket resultat.

Har du noen flere spørsmål om dette eller ønsker å bestille en time kan du ta kontakt her.

Stor klem Silje

Leave a Reply