Tips for et sunt hår etter sommeren

Sammarbeid

Trenger du noen tips for å få tilbake gløden i håret? Jeg har snakket med jentene på Torv Frisør om nettopp dette.

Jeg prepper huden til mine kunder før sommeren og noen ganger må den repareres etter ferien. Det samme bør jo gjelde håret vårt også.
Har du ferie nå, eller kommet hjem fra ferie har jeg noen tips til deg for å gi håret det lille ekstra.

Spesielt om sommeren blir håret utsatt for mye sol, og bading i saltvann og klor. Dermed kan håret lettere bli frizzy og tørt. Mitt hår blir ihvertfall det. Jeg har mye hår, og det floker seg lett om jeg ikke behandler det.

Jeg kan ikke så mye om hårpleie, så jeg har forhørt meg med de dyktige jentene på Torv Frisør. En god hårkur hos frisøren er gull verdt både før og etter sommerferien. Har du en god hårkur til hjemmebruk er dette også bra!

Det som skiller “frisør-kur” fra “hjemme- kur” er at de renser håret først (og jeg kan tenke meg at det har håret godt av etter en lang ferie), før du får en tilpasset hårkur samt deilig hodebunnsmassasje.

På bildene kan dere se hvordan håret mitt har vært før og etter.

Før behandling:

Dette er noe jeg anbefaler alle, om du ønsker et mer glansfullt hår, og som er sunt.Kur håret ditt hjemme eller hos frisøren din, som gir masse, masse fukt!

Også veldig hyggelig å gjøre som en venninnedate. Jeg hadde med en av mine beste venniner, Thea 🙂

Ha en fortsatt fin uke!

Stor klem Silje

Leave a Reply