WHEN IN STOCKHOLM

I helgen har jeg vært i Stockholm på jobb.

En av våre leverandører, Juvedérm, som leverer hylaronsyre produkter hadde invitert meg til sitt store vårmøte!

Dagene var tettpakket med mye faglig påfyll, diskusjoner, lunsj, middag, og mingling med kollegaer fra hele Norden. Det gledet meg å både å lære noe nytt, og bli kjent med de som jobber med de samme som jeg gjør.  Jeg brenner virkelig for faget, så dette var spennende!

Vi bodde på Clarion Hotell Sign. Et fresht hotell, god mat og behagelig atmosfære 🙂

Reisetips:

Jeg reiser alltid lett, så klær er planlagt på forhånd. Et tips mot trøtte, tørre og hovene øyene, er øyepads. Føler meg alltid bedre 🙂

Fra middagen. Her sammen med min gode kollega Kristin!

Ønsker dere en nydelig uke! Så snakkes vi 🙂

Stor klem Silje

Leave a Reply