Sundays

For en fin solrik søndag det har vært!

Håper dere har fått utnyttet dagen til det fulle 🙂

Jeg startet dagen med morgenrutinen min som består av en god rens, skrubb, etterfulgt av kremer fra Zo Skin Health. Fikk testet Mac sin strobing cream, litt usikker på hva jeg syns om resultatet så langt. Må teste den i flere dager.

Etter en lag, deilig frokost satte vi (min samboer og jeg) oss i bilen for å besøke bestefaren min, og etter det dro vi til Bærum for å se NM i svømming. Der fikk vi se min stesøster ta bronse i stafett. Da bronsen var feiret dro vi for å ta oss noe mat i Bekkestua sentrum.

Kvelden endte i samme hall for andre gang da lillebroren til Anders (min samboer) spilte semifinale i NM Basket.

Nå sitter jeg å forbereder uka som kommer!

Ønsker dere en fortsatt god søndagskveld:-)

Leave a Reply