Gjest i podcasten “Skjønnhetsjungelen”

Jeg har vært så heldig å bli spurt om å være gjest i podcasten “Skjønnhetsjungelen” som Christopher Mørk Husby og Mette Tryland fra Jan Thomas Studio driver.

Her deler jeg tips til nybegynnere på hud, trender som kommer, og om min favorittbehandling. Vil du høre hva vi snakket om?
Hør epiosden her:

Dette var første gang jeg har deltatt på en podcast, og det var utrolig gøy!

Tusen takk for meg Mette og Christopher 🙂

2 thoughts on “Gjest i podcasten “Skjønnhetsjungelen”

  1. Kan du kanskje lage et innlegg om underlivsbehandlingen? Skrive litt mere om hva slags peeling man får hos dere og hva slags hjemmeprodukter man skal bruke etter behandlingen. Det kom ikke helt tydelig frem i podcasten og finner ingen spesifikk informasjon om dette på nettsiden deres. Xx

    1. Hei 🙂 Tusen takk for kommentar. Skal skrive et innlegg om dette senere. Ta gjerne kontakt hvis du ønsker å høre mer om dette allerede nå.

Leave a Reply