Hjelp med porene?

Vi har alle porer. Porestørrelsen vår er genetisk. Men, det finnes hjelp!

Store porer vises ofte ved økning av talg i huden. Det kan føre til at talget i porene lukker seg, og vi får en såkalt hvit komedon. Hvis proppen åpner seg over tid får vi det åpen komedon og blir svart.

Man kan ikke fjerne porene, men det finnes noe man kan gjøre for at de skal være mindre synlige. Anbefaler en god rens, skrubb, produkter med glycolsyre, masker som reduserer talg! Medsinisk Dermapen er også fin behandling for porer! Les mer om behandlingen her .

Ønsker dere en nydelig jul!

 

Stor klem Silje

2 thoughts on “Hjelp med porene?

    1. Hei Anna Stina 🙂 Ja, det er ikke noe problem å gjøre ledlys-behandling under graviditet. Bare ta kontakt via kontaktskjema om du ønsker en time.

Leave a Reply