Få et tilpasset hjemmeprogram

I en konsultasjon vil jeg sammen med deg som pasient gå igjennom dine ønsker,  ta et bilde i Visia Skanneren, og gi mine råd og anbefalinger. Jeg bruker ofte Visia Skanneren for å se huden fra dypere lag (eks: pigmentering). Det er også nyttig for å se før og etter bilder. En kontroll etter oppstart av produkter er inkludert i konsultasjonsprisen.

Når jeg anbefaler legger jeg ofte stor vekt på et tilpasset og skreddersydd hjemmeprogram av kremer. Hva man gjør med huden hver eneste morgen og kveld har en stor innvirkning på huden. Ofte trenger det ikke være mange kremer man trenger, men det er kombinasjon av ingredienser jeg er ute etter å tilpasse. Hudprogrammet blir tilpasset ut fra ønsket resultat, økonomi og hvor mye tid hver enkelt har.


Kremene kan hjelpe med:

  • Tørrhet
  • Akne/urenheter
  • Porer
  • Mer glød
  • Forebygge aldring
  • Pigmentering
  • Rødhet/ rosacea
  • Blank t- sone
  • Arr
  • Sensitiv hud

Jeg svarer gjerne på spørsmål, og ønsker du en time for å sette sammen et hjemmeprogram til deg er jeg klar for å hjelpe deg!

Stor klem Silje

3 thoughts on “Få et tilpasset hjemmeprogram

Leave a Reply