Høsten er her- disse behandlingene er i fokus nå!

Nå som høsten er kommet og solen ikke er like sterk, er det den perfekte annledning for å starte litt mer intenvise behandlinger for ansikt og kropp. Jeg vil fortelle dere hvilke behandlinger som er perfekt å starte med nå på høsten!

Peels: Ulike type peels for struktur, linjer, arr og pigment er perfekt å gjøre nå! Da kan huden få flasse i fred og ro, og du trenger ikke være bekymret for pigmentering i sol.
Hjemmeprogram: Ønsker du en større hudforbedring med hjemmeprodukter? Har du lett eller kraftig pigmentering, store porer eller en grå og gusten hud? Ja, da er høsten den perioden av året vi kan legge til flere kraftige kremer for å oppnå en større hudforbedring. Anbefaler å gå til en dyktig behandler, som kan skreddersy et program til akkurat deg.
Laserbehandling: Har du uønsket hårvekst i ansikt eller på kropp, er det fint å starte nå. Da hårene vokser i 3 ulike faser, er det viktig å holde seg innenfor intervaller på 4-8 uker (avhenger av område) uten avbrytelser. Det er vanskelig om sommeren, da du ikke skal bli behandlet 3-4 uker før og 3-4 uker etter du har vært i sol. Starter du nå, er du hårfri til sommeren! 🙂

Vanskelig å se for seg hvilken behandling som passer for deg? Da anbefaler jeg deg å kontakte en dyktig behandler, som kan legge opp et skreddersydd behadlingsprogram for deg.

Stor klem Silje

Leave a Reply