Dermapen- Min favoritt behandling!

Medisinsk Dermapen gir deg en fantastisk langvarig hudforbedring, og ikke bare en fantastisk glød noen dager etter behandling. Dermapen fungerer mot:

 • Rosacea
 • Skin tightning
 • Glød
 • Arr
 • Akne
 • Porer
 • Pigment

Fornying av huden med Dermapen

Her er det huden selv som jobber og fornyes. Det er ikke noe såkalt spa- treatment, det er litt vondt med nålene som pulseres ned i huden, men effekten du merker gjør at du vil gjøre det igjen og igjen.

Dette er en behandling jeg sverger til, da den gir en hudforbedring som alle ønsker, samtidig som man kan jobbe mot spesifikke mål. Jeg personlig har litt porer og innimellom akne, og da er denne behandlingen perfekt. Samtidig som jeg forebygger linjer og rynker. Hvem vil vel ikke det? 🙂

Behandlingen går ut på at 12 sterile nåler sammen med et spesialtilpasset serum penetrerer huden og gir en kontrollert skade. Det gir en naturlig produksjon av growth factors, enzymer og næringsstoffer kommer bedre til. Nål-lengden justeres etter behov slik at man kan stimulere ulike deler av huden. Vi får ny, og frisk hud! Behandlingen tar ca. 20 minutter, og du får tilslutt på en deilig avkjølende maske. Det anbefales ca. 3-4 behandlinger, men det kommer ann på utgangspunkt og hva som er ønskelig resultat. Synlig resultat skjer etter ca. 8 uker. Full effekt ser vi etter ca. 6 mnd. da det er huden selv som jobber med å fornye seg selv etter behandlingen.

Etter behandling er man litt rød i huden, og det kan kjennes litt varmt og stramt 1-2 dager etter behandling. Jeg kombinerer gjerne med BIO LED lys for å minimere rødhet etter behandling.

Et par dager etter behandling får man er enorm fin glød! Du føler deg så fresh!

Ønsker du å bestille en time for medisinsk Dermapen? Ta kontakt her.

Min favoritt!

Stor klem Silje

4 thoughts on “Dermapen- Min favoritt behandling!

  1. Hei Marion. Behandlingen koster 2,500. Ta gjerne kontakt via kontaktskjema om du ønsker en time.

   Hilsen
   Silje

Leave a Reply