Behandlingen for skintightning og cellulitt- Venus Legacy

Sliter du med løs hud på kroppen? Enten på mage, lår, armer eller rumpe? Da er Venus Legacy den perfekte behandling for deg.

Venus Legacy er en ikke- kirurgisk figurforming. Jeg bruker den i behandlinger for pasienter som ønsker å stramme opp huden  (skintightning), gjerne etter graviditet og vekttap. Den gir også veldig god effekt på cellulitter på lår/rumpe.

Hvordan fungerer det? Venus Legacy benytter radio frekvens og magnet impuls. Terapeutisk varme fra radio frekvensen gir en kontrollert skade i kollagenet, slik at det må produseres på nytt, og vi får dermed en oppstrammelse (tightning). Magnet impulsen fungerer som en pulserende sugekopp og setter i gang blodsirkulasjonen i vevet. I det temperaturen stiger til en gitt temperatur får vi en nedbrytning i fettlageret (lipolyse) i vevet.

sg bl.jpg

Venus Legacy anbefales som en kur (gjerne 1 behahandling i uken). Antall behandlinger er individuelt, men normalt 6-10 behandlinger for kropp er anbefalt. Kan også brukes i ansiktet for en oppstrammende (tightning) effekt med normalt 4-6 behandlinger.

Det er ingen nedetid, så passer perfekt som en “lunsj- behandling”!

Kontakt meg i dag for en konsultasjon.

Klem Silje

One thought on “Behandlingen for skintightning og cellulitt- Venus Legacy

Leave a Reply