Mine hudrutiner – Get ready with me

mine hudrutiner

Mange spør meg hva jeg bruker av produkter på huden min og hvordan mine hudrutiner er. Produktene jeg bruker varierer noe, ut fra hvordan huden min oppleves og årstid. Nå på sommeren er det viktig for meg at jeg forebygger skader på huden fra sol, som pigmentering og rynker. Derfor sverger jeg til produkter med MYE antioksidanter. Nå skal det sies at produktene jeg syns fungerer på min hud- er ikke sikkert fungerer på din. Derfor vil jeg anbefale deg å få profesjonell veiledning- da det er en jungel der ute med produkter! Kontakt meg i dag hvis du ønsker at vi setter opp et program for dine hudrutiner

Get Skin Ready

Zo Medical cleanser Foamacleanse morgen
Zo Medical Oilacleanse kveld
Zo Skin Health exfoliate polish
Zo Skin Health Te Pads

Stimulate and protect

Zo Skin Health Intense eye repair cream
Zo Skin Health c-vit serum 10%
Zo Skin Health Daily power defense
Zo Skin Health Brightalive
Zo Skin Health Smart tone spf 50

Lips

Zo Medical lip rebuild

How to use?

Morgen: Jeg renser ansiktet med Foamacleanse morgen, da jeg syns den er mild og fin mot huden, samtidig som jeg føler meg fresh. Den lukter så godt!
Etter rens så skrubber jeg huden helt lett i 1 minutt med vann. Der sverger jeg til Zo Skin Health sin exfoliating polish. Får fin glød og huden etterlates myk og glatt.
Da jeg blir lett blank i te- sonen utover dagen, bruker jeg Te padsene til Zo, som hjelper å redusere talget. Huden er nå ren  og klar for kremene!

Den første kremer jeg legger på, er øyekremen (intense eye repair), som lett klappes på rundt øyebenet. Deretter serumet som beskytter huden min for solskader, nemlig C- vitamin serumet til Zo. Etter serumet legger jeg Daily power defense  som beskytter huden, samt inneholder 2 enzymer som reparer skader jeg får på huden fra uv- stråler og forurensning. Til slutt solkrem (smart tone) med spf 50 for beskyttelse.

Kveld: Da renser jeg med Oilacleanse. Det er min favoritt rens for den fjerner makeup så lett. Husk å IKKE bruke denne rundt øynene for øye- makeup. Da denne inneholder salisylsyre og kan bli for aktiv for den tynne huden rundt øyene.
Etter rens tar jeg på te- padsene. Legger så et lag med øyekremen (intense eye repair).  Til slutt påfører jeg 2 pump av Brightalive, som jobber med pigmentering og gjenoppretter fuktigheten i huden.

Stor klem Silje

One thought on “Mine hudrutiner – Get ready with me

Leave a Reply