Mine hudrutiner – Get ready with me

mine hudrutiner

Mange spør meg hva jeg bruker av produkter på huden min og hvordan mine hudrutiner er. Produktene jeg bruker varierer noe, ut fra hvordan huden min oppleves og årstid. Nå på sommeren er det viktig for meg at produktene forebygger skader på huden fra sol, som pigmentering og rynker. Derfor sverger jeg til produkter med MYE antioksidanter. Nå skal det sies at produktene jeg syns fungerer på min hud- er ikke sikkert fungerer på din. Derfor vil jeg anbefale deg å få profesjonell veiledning- da det er en jungel der ute med produkter! Kontakt meg i dag hvis du ønsker at vi setter opp et program for din hud.

Get Skin Ready

Zo Gentle cleanser morgen + kveld
Zo Skin Health exfoliate polish hver morgen
Zo Skin Health Te Pads morgen 3 ganger pr. uke

Stimulate and protect

Zo Hydrafirm øyekrem
Noon c- vit serum
Zo Skin Health Daily power defense
Zo Skin Health Brightalive
Zo Skin Health Smart tone spf 50

How to use?

Morgen: Jeg renser ansiktet med Gentle cleanser, da den er mild og fin mot huden, samtidig som jeg føler meg fresh. Den lukter så godt!
Etter rens så skrubber jeg huden helt lett i 1 minutt med en halv ert av Exfoliating polish og vann. Der sverger jeg til Zo Skin Health sin exfoliating polish. Den gir fin glød og huden etterlates myk og glatt.
Da jeg blir lett blank i te- sonen utover dagen, bruker jeg Te padsene til Zo, som hjelper å redusere talget. Huden er nå ren  og klar for kremene!

Den første kremer jeg legger på, er øyekremen, som lett klappes på rundt øyebenet. Deretter legger jeg serumet i hele ansiktet som beskytter huden min for solskader. Etter serumet legger jeg Daily power defense  som beskytter huden, samt inneholder 2 enzymer som reparer skader jeg får på huden fra uv- stråler og forurensning. Til slutt solkrem (smart tone) med spf 50 for beskyttelse.

Kveld: Da renser jeg med Gentle clenaser. Det er min favoritt rens for den fjerner makeup så lett. Tips: Kan fint brukes rundt øynene for øye- makeup.
Legger så et lag med øyekremen hydrafirm.  Til slutt påfører jeg 2 pump av Brightalive, som jobber med pigmentering og gjenoppretter fuktigheten i huden.

Det var mine hudrutiner akkurat nå. Har du spørsmål om hva som passer din hud best, ta kontakt her.

Stor klem Silje

One thought on “Mine hudrutiner – Get ready with me

Leave a Reply